Grotemarkt beraad Blog

Pagina’s

Meest recente berichten

Categorieën

Archieven

Grotemarktberaad

Persoonsalarmering voor uw veiligheid!

Persoonsalarmering, misschien een concept waar u niet mee bekend bent, maar wat wel voor u het verschil tussen leven of dood kan betekenen! Secure2go is al jarenlang een aanbieder van alarmeringssystemen voor personen die werk doen waar dit mogelijk nodig kan zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mensen die tijdens hun werk gevaarlijke of bedreigende situaties tegenkomen. Zoals alleen werkers of deurwaarders. Een ‘Alleen-werker’ is iemand die zijn operationele taken in zijn eentje uitvoert, dus geen collega’s in de buurt heeft om in te schakelen in een noodgevallen.

Hoe werkt het systeem en wie alarmeer je?

De systemen zijn zo gebouwd dat je met één druk op de knop gelijk een alarm aan kan slaan. Dit kan via je mobiele telefoon. Wanneer je een hulpverzoek indient dan komt dit bij een 24/7 beschikbare centrale terecht die vervolgens de keuze maakt of er wel of geen, en welke hulptroepen nodig zijn op de locatie. Deze centrale kan via gps je locatie traceren en binnen no-time de juiste hulptroepen inschakelen. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat er een BHV team nodig is, of dat er een interventieteam aanwezig, dan is het ook mogelijk om collega’s te alarmeren.

Maatwerk van Secure2go

Secure2go begrijpt dat veiligheid voor elke klant een andere betekenis kan hebben, en dat banen erg kunnen variëren. Daarom levert Secure2go altijd maatwerk voor iedere klant om zo de veiligheid het beste te waarborgen! Zo kunnen er naar combinaties worden gezocht tussen interne- en externe alarmeringssystemen. Maar er kan ook altijd gekeken worden naar andere opties, daar is Secure2go voor. Secure2go heeft al jarenlange ervaring op het gebied van persoonsalarmering en heeft al tientallen bedrijven en personen geholpen veiligheid altijd op nummer 1 te zetten. Dit is iets wat ze ook nog lang gaan voortzetten. Lees hier meer over persoonsalarmering!

Grotemarktberaad

© 2021 Grotemarkt beraad All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.