Op zoek naar perfecte podotherapie? Kom naar het gezondheidscentrum in Dordrecht

Kies voor podotherapie in Dordrecht en kom eenvoudig van uw voetproblemen af. Dat wilt u toch ook? Voeten behoren tot de basis van het lichaam en dit maakt dat veel lichamelijke klachten te verklaren zijn vanuit de voeten. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld rug- of heupklachten, voortkomend uit een afwijkend functioneren van de voeten of het looppatroon. Podotherapie van der Nat in Dordrecht zoekt gericht naar de oorzaak van uw pijnklachten. Op basis van de vastgestelde oorzaak stelt de podotherapeut een behandelplan voor u op. Ook behandelt de podotherapeut huid- en nagelaandoeningen en voorziet u van preventieve adviezen. Een afspraak is zo gemaakt.   

Hoe gaat podotherapie bij de specialist in Dordrecht in zijn werk?

Voetgerelateerde manuele therapie nodig? Kies dan voor podotherapie bij Podotherapie van der Nat in Dordrecht. Hoe gaat een behandeling in zijn werk? Er vindt een onderzoek plaats, dit is het belangrijkste deel van uw bezoek aan de podotherapeut. In dit consult wordt u met veel aandacht en zorgvuldigheid onderzocht. Houdt er wel rekening mee dat het tijdens een deel van het onderzoek meestal noodzakelijk is dat u uw schoenen, sokken en lange broek uit heeft. Zo kan op de juiste manier de stand van uw bekken, heupen en knieën worden onderzocht. Een compleet onderzoek bestaat uit verschillende onderdelen. Dit neemt ongeveer 30 tot 45 minuten in beslag.  

Podotherapie in Dordrecht door professionele podotherapeut

Voeten kunnen soms erg kwetsbaar zijn. Heeft u zelf last van uw voeten en u wilt u daar graag iets aan laten doen? Kies dan voor een goede en professionele podotherapeut en ga naar Podotherapie van der Nat in Dordrecht. Een verkeerde stand of functie van de voeten kan de oorzaak zijn van veel enkel-, knie-, heup-, en lage rugklachten. Indien dit de oorzaak is van uw klachten, kan de podotherapeut zolen aanmeten om de stand en de functie van de voeten te ondersteunen of corrigeren. De zolen worden voor iedere patiënt op maat gemaakt en kunnen in de meeste confectie-schoenen gebruikt worden. De zolen worden aangemeten bij het onderzoek. Hier wordt ook een 3D scan gemaakt van uw voeten om de drukverdeling goed te beoordelen en de correctie juist te plaatsen.

© 2019 Grotemarkt beraad All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.