Op afstand online informatie delen doet u het best met Barco ClickShare

Werkt u in een bedrijf met meerdere vestigingen? Kies er dan voor om op afstand te overleggen en maak het uzelf gemakkelijk. Als u wilt vergaderen met mensen die niet op dezelfde locatie zijn, is een vergadering met het deelsysteem Barco ClickShare een ideale optie. Door middel van videocommunicatie zijn uw collega’s of klanten altijd binnen handbereik, ook al bevinden zij zich aan de andere kant van de wereld. Wanneer u een specialist zoekt voor de beste kwaliteit van videoconferencing, gaat u het best naar InAVate toe. Met de Barco ClickShare stopt u een klein apparaatje in uw computer, waardoor u eenvoudig uw beeldschermen en informatie deelt met andere mensen. U kiest zelf of u de informatie op uw beeldscherm binnen uw bedrijf of op afstand deelt. Doordat u met het deelsysteem draadloos kunt presenteren, is de Barco ClickShare in iedere ruimte toepasbaar.

Informatie over draadloos presenteren krijgt u van de specialist

Ga met de tijd met en schaf apparatuur om eenvoudig draadloos te presenteren aan. Ontdek de voordelen bij de specialist! U wilt bijvoorbeeld de jaarcijfers binnen uw bedrijf draadloos presenteren en u heeft geen zin om de kabel van de microfoon achter u aan te slepen. Dat is goed te begrijpen. Wanneer u last heeft van technologische problemen, kunt u daarom het best een specialist inschakelen. Samen met u kijken zij wat de beste oplossingen voor uw bedrijf zijn. InAVate is een goed voorbeeld van zo’n bedrijf. Wanneer u draadloos gaat presenteren, krijgt u meer bewegingsvrijheid tijdens de presentatie, wat zorgt voor een dynamischer gevoel. Zoekt u naar digitale mogelijkheden tijdens een vergadering? Dankzij Barco ClickShare deelt u eenvoudig uw beeldscherm met uw collega’s of klanten. Of dat nu binnen uw bedrijf is of daarbuiten. Een specialist zorgt ervoor dat uw vergadering of presentatie dankzij moderne technologische systemen nog beter en aangenamer wordt.

Specialisten helpen u snel af van een storing aan het deelsysteem Barco ClickShare

Het deelsysteem Barco ClickShare is ontzettend handig voor bedrijven met meerdere vestigingen. Op die manier is het delen van informatie en het communiceren met uw collega’s een fluitje van een cent. Toch kan het voorkomen dat het systeem een keer niet werkt. Hoe lost u nu dit probleem zo snel mogelijk op? Een specialist zoals InAVate helpt u snel en eenvoudig van alle problemen af. Doordat zij verstand van zaken hebben, lossen de specialisten binnen een handomdraai de kleine en grote storingen voor u op. Het kan zijn dat een Barco ClickShare even niet doet wat u wilt of dat het draadloos presenteren niet optimaal gaat door een storing. Wanneer u kiest voor een serviceovereenkomst van InAVate, staan zij 24 uur per dag voor u klaar. Alles om ervoor te zorgen dat uw storing zo snel mogelijk verholpen is.

© 2019 Grotemarkt beraad All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.