Laat uw kinderen niet de dupe zijn van uw scheiding en kies voor mediation in Breda

Het meemaken van een scheiding is nooit leuk. Niet voor u en uw partner, maar ook zeker niet voor uw kinderen. Het is daarom fijn als de kinderen niet de dupe worden van de scheiding. Een specialist op het gebied van mediation in Breda zorgt ervoor dat de omgangsregeling goed wordt geregeld, maar ook mentale ondersteuning wordt geboden. Hierdoor zijn uw kinderen altijd goed op de hoogte van de situatie en wordt er naar hun wensen geluisterd. Zenon Scheidingsdesk is zo’n specialist en staat u tijdens uw scheiding graag bij met goed advies en heldere communicatie. Neem contact met ze op en ontdek de verschillende mogelijkheden.

De financiën op orde tijdens de scheiding met mediation in Breda

In een periode van scheiding zullen er veel vragen opborrelen. Voor wie is het huis? Hoe zit het met de kinderen? Hoe wordt het vermogen verdeeld? Op basis van de huwelijkse voorwaarden wordt bepaald wie wat krijgt. Met mediation in Breda zorgt u ervoor dat alles op het gebied van financiën netjes en vlot verloopt. Zeker wanneer u en uw partner met ruzie uit elkaar gaan is het belangrijk dat er goed gecommuniceerd wordt tussen beide partijen. Zenon Scheidingsdesk zorgt hiervoor. Zij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die in scheiding liggen. Met hun specialistische mediation weet u zeker dat de financiën tijdens de scheiding eerlijk en netjes worden geregeld.

Zorgeloos uw scheiding door met mediation in Breda

U en uw partner hebben besloten te gaan scheiden. Dan komt er veel op u af. Bent u onder goede omstandigheden uit elkaar gegaan? Dan is de kans groot dat de scheiding vlot verloopt. Heeft u echter ruzie? Dan is het fijn als u zich laat begeleiden door een specialist in mediation in Breda. Deze zorgt ervoor dat uw belangen worden behartigd, dat uw kinderen niet de dupe worden en dat u zich niet laat leiden door de vele emoties. Zenon Scheidingsdesk is zo’n specialist. Met de juiste kennis van de regels en wetten en de jarenlange ervaring in mediation in Breda zorgen zij ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan.

© 2019 Grotemarkt beraad All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.