Laat enkel een vloerkluis met keurmerk inbouwen

Hoe wordt de veiligheid van een kluis gewaarborgd? Om dit zeker te weten, kiest u voor een vloerkluis die is voorzien van een keurmerk omtrent inbraak- en brandwering. Hier zijn namelijk verschillende gradaties in beschikbaar. Wilt u bijvoorbeeld documentatie beveiligen of heeft u apparatuur waar u zuinig op bent? Zo ontvlamt papier pas bij een temperatuur van 195 graden Celsius en apparatuur al vanaf 65 graden Celsius. Vraag daarom altijd om deskundig en persoonlijk advies van een specialist zoals TMA Kluizen. Zo weet u zeker dat u een vloerkluis laat inbouwen die uw waarde optimaal kan beschermen. U profiteert van een ruim aanbod aan vloerkluizen bij TMA Kluizen.

Een vloerkluis in een woning inbouwen

Het is belangrijk dat u een onopvallende plek uitkiest voor het opbergen van kostbare spullen. Daarnaast moet het bestand zijn tegen brand en diefstal. Laat daarom een vloerkluis inbouwen door TMA Kluizen. De kluizen zijn leverbaar in verschillende maten met sleutelslot of een mechanisch cijfercombinatieslot. Alhoewel het moeilijk wordt voor de inbreker om de kluis te vinden en open te maken, is het voor u als gebruiker zeer eenvoudig. Verlaat met een gerust hart uw woning en haal uw kostbare bezittingen op ieder gewenst moment tevoorschijn. U wilt het inbrekers toch ook niet te makkelijk maken?

Een vloerkluis inbouwen in een onderneming

U wilt er als ondernemer op kunnen vertrouwen dat al uw waardevolle spullen goed worden opgeborgen. Veel horecagelegenheden, winkels, ziekenhuizen, kantoren en scholen maken dan ook gebruik van de kluizen van TMA Kluizen. Zo maken kantoren vooral gebruik van brandkasten voor het opbergen van laptops en belangrijke documentatie. Ziekenhuizen kunnen niet zonder een medicijnkast met slot en horecagelegenheden, winkels en verenigingen niet zonder een afroomkluisje. Welke kluis het meest geschikt is voor uw onderneming, hangt uiteraard af van verschillende factoren. Allereerst is het belangrijk om te weten om wat voor waarde het gaat en waar u de kluis wilt opbergen. U kunt bijvoorbeeld een muurkluis of vloerkluis laten inbouwen.

© 2019 Grotemarkt beraad All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.