Het aanleggen van een tennisbaan kan ook gewoon binnen

Het mooie daarvan is dat u niet alleen de tennisbaan kunt laten aanleggen, maar u kunt dezelfde partij voor het onderhoud en de schoonmaak inhuren. Ton de Rooij Tennisis gespecialiseerd in het onderhoud van tennisbanen maakt uw tennisbaan optimaal schoon. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden bij de specialist. Zij kunnen u kwaliteit en service in één aanbieden. Dus niet alleen het aanleggen van een tennisbaan, maar ook het onderhoud van tennisbanen is voor een gespecialiseerd bedrijf niet vreemd. Ton De Rooij Tennis is zo’n gespecialiseerde partner op het gebied van tennisvelden. Zo kunt u bij hen kiezen voor het aanleggen van een traditionele hardcourtbaan voor uw binnenveld, maar ook een kunststofsysteem. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw wensen en behoeftes.

Onderhoud van zowel tennisbanen, atletiekbanen als hockeyvelden

Verschillende soorten banen vragen om verschillende manieren van schoonmaken. Maar daarvoor hoeft u niet in zee te gaan met tig verschillende bedrijven! Men kan namelijk ook zorgen voor het onderhoud van uw atletiekbaan of hockeyveld. Ton de Rooij Tennis is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van het onderhoud en het aanleggen van tennisbanen. Maar ook op het gebied van andere sporten kan men u helpen met de verzorging en het verlengen van de levensduur van uw veld. Wanneer u hier meer over wilt weten, is het zeker eens aan te raden om te bekijken wat de mogelijkheden van dit specifieke bedrijf zijn.

Het onderhoud van tennisbanen door de specialist

Het onderhouden van de tennisbaan is een vrij specifiek klusje dat vraagt om de hand en de ervaring van een expert. Waar u die vindt? U heeft hem al gevonden! Zeg nou zelf, u wilt niet om de 5 jaar een nieuwe tennisbaan aanleggen. Door het gebruik van tennisbanen komt er bepaald vuil en balpluis vrij in de poriën van de baan. Dit zorgt voor afbraak van de tennisbaan, waardoor de levensduur gereduceerd wordt. Belangrijk is dan om deze tennisbanen goed te onderhouden. Dit laat u dan natuurlijk doen door een gespecialiseerd bedrijf genaamd Ton de Rooij Tennis. Zij kunnen naast het aanleggen van uw tennisbaan, deze ook onderhouden op deskundige wijze.

© 2019 Grotemarkt beraad All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.