Grotemarkt beraad Blog

Pagina’s

Meest recente berichten

Categorieën

Archief

Grotemarktberaad

Haal uw vrachtwagen door de wasstraat bij Truckwash1

Wanneer u een vrachtwagen rijdt, weet u dat u niet door een gewone wasstraat kunt. Wanneer uw truck dan vies is, moet u deze zelf vaak schoonmaken. Maar dankzij Truckwash1 is dat verleden tijd. Zij beschikken namelijk over een wasstraat, speciaal voor de vrachtwagen! Maak een ritje naar Roosendaal of Rilland en laat uw vrachtwagen eens goed onder handen nemen door deze truckwash.

Het beste en schoonste resultaat

Bij Truckwash1 zorgen ze ervoor dat uw wasstraat een perfecte wasbeurt krijgt, doordat het de aandacht krijgt die het verdient. Zo wordt uw vrachtwagen eerst uitgebreid met de hand voorbewerkt en gewassen, waarna hij vervolgens door de wasstraat gereden wordt. Daarnaast worden er enkel professionele reinigingsmiddelen gebruikt, wat zorgt voor een streeploos resultaat. Tot slot wordt uw vrachtwagen bij deze wasstraat nog voorzien van een beschermende waslaag. Hierbij bent u dus verzekerd van het beste en schoonste resultaat.

NAO-erkende truchwash die werkt volgende HACCP-norm

Het fijne aan Truckwash1, is dat ze allerlei soorten betalingen accepteren. Zo kunt u pinnen, contact betalen, met creditcard afrekenen of zelfs betalen via rekening. En u bent bij deze wasstraat niet alleen welkom met uw vrachtwagen. Ook caravans, campers, trailers en bedrijfswagens kunnen hier langskomen voor een speciale wasbeurt. Tevens zijn zij een NAO-erkende wasstraat, wat betekent dat ze een gecertificeerde wasplaats zijn voor transportmiddelen en werken volgens de HACCP-norm. Ideaal, nietwaar?

Zelfs een webshop met benodigdheden

Maar dit is niet enkel een truckwash. Zo beschikken ze ook over een webshop, waar u alle benodigdheden voor uw vrachtwagen kunt vinden. Denk hierbij aan microvezeldoekjes, een reinigingskit of ledverlichting. Mocht u een bestelling plaatsen, kunt u die ophalen op een van de twee vestigingen. Zo heeft u alle benodigdheden in huis én kunt u uw vrachtwagen laten poetsen. Dat is pas service. En? Weet u al wanneer u langskomt voor een wasbeurt van uw vrachtwagen?

Grotemarktberaad

© 2020 Grotemarkt beraad All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.