Geavanceerde apparatuur en behandelingen voor een hernia

Bij Chiropractie Munksgaard wordt u behandeld met geavanceerde apparatuur. Met deze apparatuur worden niet alleen de gangbare behandelingen uitgevoerd. Zijn de onderzoeksresultaten bekend? In dat geval krijgt u een uiterst deskundig advies hoe uw hernia behandeling uit moet worden gevoerd. En naast dat er met geavanceerde apparatuur wordt gewerkt, doen de behandelingen er ook zeker niet voor onder. Zo wordt bijvoorbeeld een voetmeting of spinale decompressie therapie toegepast als dit voor uw hernia behandeling noodzaak is. Benieuwd naar de beste behandelmethode voor uw klachten? Wacht niet langer, u kunt uw hernia laten behandelen bij Chiropractie Munksgaard.

Wat is een hernia waarvoor u een hernia behandeling moet ondergaan?

Veel mensen hebben last van een hernia. Een tussenwervelschijf in de nek of rug is dan uitgestulpt. En dit is ook precies de reden waardoor een hernia behandeling u de nodige verlichting biedt. Deze uitstulping drukt namelijk op een zenuw, waardoor u vervelende pijnklachten kunt ervaren. Van pijn in de onderrug tot aan pijn in de benen: de intensiteit is wisselend en kan op verschillende plekken in het lichaam voorkomen. De een voelt nauwelijks tot geen pijn, terwijl de ander dagelijkse werkzaamheden niet meer uit kan voeren. Loop niet langer meer met deze pijn rond en laat u behandelen door de professionals van Chiropractie Munksgaard.

Nieuwe patiënt? Begin met een eerste gesprek voordat uw hernia behandeling plaatsvindt!

U krijgt op korte termijn een eerste consult. Na het invullen van een vragenlijst kunt u meteen naar de chiropractor. Wat zijn uw klachten? En wat is uw medische voorgeschiedenis? Er wordt onder andere gekeken naar uw rugklachten, aangezien deze voor iedereen weer anders zijn. Het zenuwstelsel, bindweefsel, gewrichtskapsels, tussenwervelschijven, wervels en spieren spelen hierbij een belangrijke rol. Het kan zijn dat rugklachten bij verschillende patiënten sterk op elkaar lijken, maar dit wil niet zeggen dat de onderliggende oorzaak ook hetzelfde is. Zijn uw klachten zorgvuldig geanalyseerd? Dan ontvangt u de resultaten tijdens het tweede consult en wordt en een persoonlijke hernia behandeling opgesteld.

© 2019 Grotemarkt beraad All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.