Fietsen in de groene omgeving van de Biesbosch

Wanneer u weleens in de Biesbosch bent geweest, zult u er zeker niet van opkijken dat deze plek jaarlijks meer dan duizenden bezoekers trekt. Vooral in de zomer, wanneer alles in bloei staat en de dieren wakker zijn, is het lekker druk in het park. Een van de meeste ondernomen activiteiten is wel fietsen in De Biesbosch. Doordat uw fiets geen geluid maakt, heeft u een grotere kans om een van de dieren te spotten die in De Biesbosch wonen. Na uw fietstocht lekker bijtanken? Kom naar Het Bolle Bevertje. Hier kunt u heerlijk koffiedrinken, lunchen, borrelen en dineren met uitzicht op de rivier en het park. Komt u met veel? Dit is geen probleem, want er vallen genoeg arrangementen te kiezen.

Fietsen in De Biesbosch? Dit is uw begin- en eindpunt!

Wilt u gaan fietsen in de Biesbosch, maar beschikt u niet over een fietsendrager of vindt u het teveel gedoe om uw eigen fiets mee te nemen? Kom dan naar Het Bolle Bevertje! Hier kunt u, zeker ook voor grote groepen, fietsen huren. Er zijn vele soorten fietsen beschikbaar, dus of u nu gaat mountainbiken of lekker rustig wilt fietsen op een elektrische fiets, het kan allemaal. Daarbuiten is er op het terrein ook kano- en bootverhuur en kunt u verschillende arrangementen boeken. Waar wacht u nog op en ga lekker naar buiten! Kom de Biesbosch verkennen en sluit af met heerlijke koffie, lunch, borrel of diner.

Wilt u voordat u gaat fietsen in de Biesbosch eerst even bijtanken?

Een dag fietsen met vrienden of familie in de Biesbosch? Wilt u zelf geen fietsen meenemen of is niet iedereen in de gelegenheid daartoe? Het Bolle Bevertje heeft de oplossing! Zij verhuren namelijk vele soorten fietsen en bieden ook de mogelijkheid om met velen heerlijk koffie te drinken, te lunchen of te dineren. Er zijn verschillende fietsen te huur, waaronder: familiefietsen, elektrische fietsen, luxe fietsen, tandems en mountainbikes. Zo kunt u optimaal genieten van uw dag in de natuur en neemt dit bedrijf u alle zorgen uit handen.

© 2019 Grotemarkt beraad All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.