Grotemarkt beraad
Image default
Hobby en vrije tijd

Er even tussenuit met het huren van sloepen bij dit bedrijf voor verhuur aan de Vecht

Wilt u er even helemaal tussenuit en ontsnappen aan de dagelijkse sleur? Dan is het huren van een sloep een fantastisch idee. Vanuit het water kunt u heerlijk van de natuur genieten en tot rust komen. Een mooie locatie om bootjes te huren zijn de Loosdrechtse Plassen. Dit is een van de mooiste natuurgebieden van Nederland en ligt tussen Utrecht en Amsterdam. Een dergelijke organisatie waar u terecht kunt voor sloepen voor de verhuur is De Eerste Aanleg in Breukelen aan rivier de Vecht. Dit is een organisatie die allerlei mogelijkheden biedt om prachtige natuur vanuit het water te ontdekken.

Kies een passende boot voor uw gezelschap

Bij De Eerste Aanleg in Breukelen heeft u de keuze uit allerlei verschillende sloepen voor de verhuur om rivier de Vecht te ontdekken. Voor het huren van een sloep heeft u geen vaarbewijs nodig. Wel is het belangrijk dat de bestuurder minimaal 21 jaar oud is. Afhankelijk van de grootte van uw gezelschap kiest u een boot uit. U heeft onder andere de mogelijkheid voor het huren van een kano, motorboot, vissersboot of een grote of kleine sloep. Er zijn sloepen tot en met 35 personen beschikbaar. Gaat u erop uit met uw familie of vriendengroep? Dan biedt dit bedrijf dus voldoende opties aan om met uw gehele gezelschap op pad te gaan. Ook is het mogelijk om na afloop van de boottocht van een hapje en een drankje te genieten bij de horecagelegenheid van dit bedrijf. Zo kunt u de dag nog rustig nabespreken.

Neem contact op en ervaar de natuur van de Loosdrechtse Plassen

Wilt u gebruikmaken van de diensten van dit bedrijf aan rivier de Vecht voor de verhuur van sloepen? Bekijk dan het aanbod online en neem contact op met een van de medewerkers van dit bedrijf. Zij helpen u graag een geschikte boot voor uw uitje te vinden. Laat u verrassen door de mogelijkheden en geniet van de prachtige flora en fauna van de Loosdrechtse Plassen!

https://eersteaanleg.nl/