Grotemarkt beraad Blog

Pagina’s

Meest recente berichten

Categorieën

Archieven

Een vleesleverancier met een enorm netwerk en kennis van de markt

Uw vleeswaren bij een hoogwaardige groothandel inkopen, dat is wat iedere horecaleverancier, cateraar of industriële producent natuurlijk wilt. Maak daarom kennis met Foodproducts: dé vleesleverancier voor kwaliteitsvlees. Foodproducts importeert en levert de beste vlees- en overige foodproducten instellingen in Noordwest Europa. Maar wat onderscheidt hen nu precies van de rest?

Kies voor deze leverancier vanwege de vele voordelen

Naar wat voor soort vlees u ook op zoek bent, ze helpen u graag verder. Hun specialisme ligt in zowel rundvlees als varkensvlees producten. Zij bieden u dit aan van uiteenlopende merken die zich in het binnen- en buitenland onderscheiden in kwaliteit en betrouwbaarheid. En dat ook nog eens tegen een scherpe prijs! Zij weten precies bij welke partner ze de beste producten kunnen vinden. Met een enorm netwerk dat zij door decennialange ervaring in de foodbranche hebben opgebouwd, kunnen ze ontzettend veel voor u betekenen. Daarnaast weten ze ook precies hoe zij dit snel en met 100% behoud van kwaliteit kunnen leveren.

Supersnelle communicatie en een transparante werkwijze

Wanneer het om de producten binnen de foodbranche gaat is versheid essentieel. Een snelle service is daarom vaak prioriteit en dat weet deze vleesleverancier als geen ander! Hun communicatie is dan ook super snel. Uw telefoontje, e-mail of offerte-aanvraag is dan ook altijd super snel beantwoord. Bovendien is het traject volledig traceerbaar, nemen zij de verantwoordelijkheid voor het complete traject en krijgt u garantie op 100% kwaliteit en een correcte levering.

Vraag naar de mogelijkheden

Kwaliteitsvlees vindt u niet in de schappen, daarvoor moet u bij Foodproducts zijn. Ontdek hun brede aanbod met verschillende merken zoals Block Menu, Block House en Hülshorst. Laat deze hen uw vleesproducten inkopen en u bent verzekerd van kwaliteit. Neem contact op met de deskundige medewerkers om de mogelijkheden te bespreken en ga in zee met deze goed aangeschreven vleesleverancier.

https://www.foodproducts.nl/
Grotemarktberaad

© 2021 Grotemarkt beraad All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.