Een truckwash kan ook de binnenkant van uw vrachtwagen reinigen

Nadat u uren op de weg heeft doorgebracht is het na verloop van tijd nodig om langs te gaan bij een professionele truckwash. Met het laden, vervoeren en lossen van vracht worden vaak zowel de buitenkant als binnenkant van de vrachtwagen vies. Het is daarom verstandig om deze regelmatig te laten reinigen door een ervaren truckwash. U wilt immers toch ook werken in een schone werkomgeving? Kies daarom voor de HACCP-cleaning van Truckwash 1. De binnenkant van de vrachtwagen wordt volledig gereinigd en drooggemaakt, waarna u een certificaat meekrijgt. Hierdoor kunt u bewijzen dat uw vrachtwagen voldoet aan de HACCP-richtlijnen. Wilt u tijd besparen? Laat dan direct ook de buitenkant van uw vrachtwagen reinigen door Truckwash 1. Zo gaat u altijd in een schone vrachtwagen weer de weg op.

Laat uw camper, bus, trailer of caravan schoonmaken bij de truckwash

Na een vakantie kan uw caravan behoorlijk smerig worden. Of u nu verblijft in de modderige bossen of twee weken op een luxe caravan, het is niet te vermijden dat uw caravan smerig wordt. Truckwash 1 heeft voor u de oplossing. Bij deze ervaren wasserette bent u namelijk aan het juiste adres voor het laten schoonmaken van verschillende grote voertuigen. Of het nu een caravan, camper of een hele vrachtwagen is, de ervaren schoonmakers zorgen ervoor dat uw voertuig er in een mum van tijd uitziet als nieuw. U vindt deze truckwash in zowel Roosendaal als Rilland naast de snelweg.

Bij een ervaren truckwash staat persoonlijke aandacht centraal

Er zijn verschillende manieren waarop u een vrachtwagen kan laten schoonmaken. Wilt u dat het grondig gebeurt en dat er professionele reinigingsmiddelen worden gebruikt? Ga dan langs bij TruckWash 1. De ervaren schoonmakers van deze truckwash staan dagelijks voor u klaar om uw vrachtwagen er weer uit te laten zien als nieuw. Of u nu twee weken onderweg bent geweest, of dat u uw vrachtwagen al 15 weken niet heeft laten schoonmaken, de specialisten zorgen ervoor dat uw vrachtwagen weer blinkt. Heeft u andere grote voertuigen die u grondig wilt laten schoonmaken door een specialist met persoonlijke aandacht? Ook dan is Truckwash 1 een uitstekende optie. In de grote wasboxen kan vrijwel elk voertuig onderhanden worden genomen.

© 2019 Grotemarkt beraad All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.