Een ruim assortiment aan reinigingsmachines en schrobmachines om te huren

Wanneer u rekent op de verhuurdienst van Industrial Cleaning, kiest u voor een uiterst professionele service. Met meer dan 50 machines, is Industrial Cleaning de grootste verhuurder op het gebied van industriële vloerreiniging van de Benelux. Logisch dat u graag advies ontvangt betreft welke schrobmachine in uw situatie het meest geschikt is. Betreft het verhuur van schrobmachines, heeft u keuze uit vier varianten: Tennant 5680 achterloop- schrobzuigmachine, Tennant 7200 Opzit schrobzuigmachine, schrobmachine Tennant 7300 en de schrobmachine Tennant 7400. Allereerst dient u te kiezen of u de schrobmachine al zittend of lopend wilt bedienen. Zo is de Tennant 7200 zeer gebruiksvriendelijk en heeft een hoge reinigingssnelheid. Daarbij heeft deze machine een hoge productiviteit en compactheid. Of kiest u voor de Tennant 7400? Het grote voordeel van deze machine is dat deze over cilindrische borstels beschikt waardoor voorvegen komt te vervallen. Welke schrobmachine wilt u gaan huren?

Een schrobmachine huren of kopen?

Maakt u in uw bedrijf vaak gebruik van een schrobmachine? Huurt u deze elke keer? Dan is het misschien een goed idee om over te stappen op de aankoop van een schrobmachine. Zo heeft u te allen tijde beschikking over de schrobmachine. Beschikt u al over een eigen schrobmachine, maar functioneert deze niet meer naar behoren? Ook voor reparatie, onderhoud of opleveringschoonmaak bent u bij Industrial Cleaning aan het juiste adres. Daarnaast adviseert deze specialist u ook graag over voorzieningen voor eigen machines, watervoorzieningen en details die van invloed zijn op de kosten van schoonhouden. Benieuwd naar het professionele advies? Deze specialist is maar liefst 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar.

Zelf een schrobmachine huren of uw magazijnvloer laten reinigen?

Beschikt u over een grote magazijnvloer? Dan weet u dat het onderhoud en schoonmaken hiervan veel tijd in beslag nemen. Daarom biedt Industrial Cleaning u de mogelijkheid om gebruik te maken van hun service. Laat een professionele en ervaren schrobmachinebestuurder uw vloer reinigen en u zult versteld staan van het resultaat. U wilt toch ook dat uw productieproces niet gestoord wordt door een vuile werkomgeving? Kies voor een van de slimme oplossingen en creëer een veilige omgeving voor uw medewerkers door een schrobmachine te huren. Kiest u voor een optimaal resultaat? Huur dan ook een waterzuiger of veegmachine. Uiteraard kunt al deze machines ook aanschaffen.

© 2019 Grotemarkt beraad All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.