Een opleiding Voetreflexologie met een unieke werkwijze

Total Health is een academie waar je opleidingen kunt volgen die te maken hebben met de Chinese geneeskunde in combinatie met Westerse filosofieën. Deze academie heeft in zijn missie de begrippen gezondheid, vitaliteit en fit centraal staan en wil het leven op een ontspannen en duurzame wijze bevorderen. Om deze missie na te streven, heeft Total Health een unieke werkwijze ontwikkeld wat zorgt voor een dieper inzicht op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied. Hierbij wordt gebruikgemaakt van bijhorende therapievormen, ervaren therapeuten, professioneel lesmateriaal, nascholing, interessante workshops en persoonlijke begeleiding. De combinatie van theorie en praktijk geeft jou een andere kijk op gezondheid en innerlijke rust. 

Een combinatie van Chinese en Westerse voetreflexologie

In de opleiding voetreflexologie leer je veel over de verschillen tussen de Chinese en Westerse behandelwijze. In de Westerse behandelwijze worden de voeten alleen met een speciale duimtechniek onder handen genomen. De Chinese behandelwijze daarentegen bestaat uit glijdende technieken waarbij met lichaamsbeweging druk wordt uitgeoefend op de voeten. Ook masseren ze meer dan alleen de reflexzones op de voeten. Zo worden ook de meridiaan banen en acupunctuurpunten op de voeten, onderbenen en knieën gemasseerd. Door beide methodes met elkaar te combineren ontstaan er oneindig veel mogelijkheden wat de behandeling versnelt en versterkt. Tijdens de opleiding Voetreflexologie van Total Health leer je dan ook beide methodes zodat je alle wonderen van de energetische voetreflexmassages onder de knie krijgt.

Wat is voetreflexologie?

De doorbloeding en energiestroming worden gestimuleerd doordat een voetreflexoloog bepaalde reflexzones op de voeten masseert. Ook kunnen de voeten door deze massagetechniek zichzelf beter genezen. Dit leidt tot een betere gezondheid, vitaliteit en ontspanning van lichaam en geest. Voetreflexologie bewijst al eeuwenlang zijn effectiviteit. Wist je bijvoorbeeld dat het hele lichaam in de voeten weerspiegeld wordt? Lijkt het jou interessant om de massagetechnieken onder de knie te krijgen en meer over de samenhang tussen lichaam en geest te weten? Dan is een opleiding Voetreflexologie echt iets voor jou! Bekijk het huidige lesrooster voor de verschillende leslocaties en schrijf je vandaag nog in bij Total Health.

© 2019 Grotemarkt beraad All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.