Grotemarkt beraad Blog

Pagina’s

Meest recente berichten

Categorieën

Archieven

Grotemarktberaad

Een fruitbox laten bezorgen voor diverse gelegenheden

Omdat iedereen wel eens een beetje extra vitaminen kan gebruiken, is iemand verrassen met een fruitbox eigenlijk altijd een attent idee. Daarbij is fruit ook gewoon lekker. Verwen er zomaar iemand mee, of laat een fruitbox bezorgen voor een bepaalde gelegenheid. Kies voor een box vol vers fruit om iemand beterschap te wensen of op te fleuren, of omdat je iemand wilt bedanken. Je kunt ook een fruitmand laten bezorgen ter felicitatie of omdat je iemand geluk of succes wilt wensen bijvoorbeeld.

Waar bestel je een fruitbox?

Tegenwoordig kun je een mooi gevulde fruitbox eenvoudig online bestellen en laten bezorgen. Je kiest de variant die jou aanspreekt en laat de fruitbox vervolgens bezorgen op een locatie die jij wenst. Je kunt dit bijvoorbeeld doen via Topfruit.nl. Op de website van dit bedrijf vind je een handig overzicht aan alle te bestellen gezonde geschenken. Daarbij kun je een fruitmand of fruitbox meestal binnen 24 uur laten bezorgen. Ook voor zakelijke bestellingen kun je hier goed terecht. In zo’n geval maak je een zakelijk account aan waarvoor je KvK nummer nodig is. Met dit account kun je vervolgens via een factuur een bestelling op rekening doen.

Speciale fruitmand laten bezorgen

Het assortiment van Topfruit.nl bied je de mogelijkheid om een fruitmand voor verschillende gelegenheden te laten bezorgen. Zo is er een speciale beterschap mand, maar ook fruitboxen die gevuld zijn met exotische fruitsoorten. Eveneens kun je kiezen voor een fruitbox met uitsluitend biologisch gekweekt fruit. Of je kiest voor een variant die aangevuld wordt met extra’s zoals de fruitbox met noten of de fruitbox met waterfles en infuser. De fruitboxen zijn te verkrijgen in verschillende groottes. Naar wens kun je tijdens het bestelproces een bijpassend kaartje met eigen tekst toevoegen. Verder zijn er nog extra producten te kiezen zoals chocolade of tijdschriften om je fruitmand mee te verrijken.

Grotemarktberaad

© 2021 Grotemarkt beraad All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.