Diverse activiteiten te doen tijdens uw verblijf in het vakantiepark in Frankrijk

Op Camping Domein Loisirs de l’Ubaye kunnen zowel actievelingen, levensgenieter en volwassenen maar ook de kinderen intens genieten van de leuke activiteiten die georganiseerd worden op hét vakantiepark van Frankrijk. Zo kunnen de actievelingen gaan tennissen, basketballen, volleyballen, hardlopen of een potje tafeltennis spelen. Kinderen vinden hun weg in de kinderspeeltuin en nemen deel aan de spelmiddagen en ontdekkingstochtjes. Houdt u wel van een beetje actie? Wat dacht u van raften, mountainbiken of paardrijden? Natuurlijk kunt u ook altijd plaatsnemen aan het verwarmde buitenzwembad. Oftewel, in het vakantiepark in Frankrijk verveelt niemand zich.

De facilitaire diensten van het vakantiepark in Frankrijk

Op Camping Domein Loisirs de l’Ubaye is werkelijk aan elk stukje gedacht om uw verblijf bij hét vakantie park van Frankrijk zo aangenaam mogelijk te maken.  Zo bevinden zich in het vakantiepark in Frankrijk drie sanitairblokken die allen modern ingericht zijn. Ook kunt u gebruikmaken van de wasserette en gratis parking. Even bijkomen? Neem dan plaats in het gezellige restaurant waar u een ruime keuze heeft aan internationale dranken en menu’s. Alhoewel u op de camping zich prima kunt vermaken, is het ook een aanrader om de omgeving te verkennen. Maak een prachtige wandel- of fietstocht door de bergen, kom zonnebaden langs de rivier of beklim een van de vele rotsen.

Een accommodatie huren in het vakantiepark in Frankrijk

Hebt u de accommodatie gevonden waarin de vakantie doorgebracht gaat worden? En weet u ook al wanneer u dit prachtige vakantiepark Camping Domein Loisirs de l’Ubaye wilt gaan bezoeken? Reserveer direct online! Geef uw aankomst- en vertrekdatum aan en met hoeveel personen u wenst te komen. Zodra de reservering in goede orde is ontvangen, neemt Camping Domein Loisirs de l’Ubaye contact met u op om uw reservering te bevestigen. Zowel de kampeerder als luxe vakantieganger vindt altijd een geschikte accommodatie. Ook aan de kinderen is gedacht! Zo organiseert het vakantiepark in Frankrijk creatieve middagen en kunnen kinderen altijd gebruikmaken van het verwarmde zwembad, kinderspeeltuin en andere activiteiten. Vakantiepark in Frankrijk voor jong en oud.

© 2019 Grotemarkt beraad All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.