Dit kunt u verwachten wanneer u kiest voor een mediator tijdens een scheiding

Het inschakelen van een mediator tijdens een scheiding, heef t u daar wel eens aan gedacht? Grote kans dat u er profijt van heeft. Voordat u een mediator inschakelt bij de echtscheiding met uw toekomstige ex-partner, wilt u uiteraard weten wat u van een scheidingsbemiddelaar kunt verwachten. Bij Scheiden doe je samen profiteert u van gunstige voorwaarden. Zo ontvangt u een gratis informatiegesprek om te kijken of het klikt en om al uw vragen te beantwoorden. Gesprekken kunnen op kantoor of bij u thuis en zelfs op zaterdag of in de avond. U heeft de keuze voor een vast all-in tarief of een uurtarief. Daarnaast is gesubsidieerde rechtsbijstand mogelijk en wordt u altijd voorzien van deskundig advies op juridisch, financieel en fiscaal gebied. Bent u benieuwd naar de rest van de gunstige voorwaarden van deze mediator bij een echtscheiding? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

Kies voor een erkende mediator bij een echtscheiding

Zit u midden in een scheiding? Dat is een heftige periode in uw leven. U gaat namelijk scheiden van uw toekomstige ex-partner. Bij een echtscheiding komt heel wat bij kijken en daarom is het verstandig om een mediator in te schakelen. Tegenwoordig kan iedereen zich een mediator noemen, maar de titel MfN Mediator is wel beschermd. Wat betekent het voor u als u een erkende mediator inschakelt bij uw echtscheiding? Zo zit u altijd met een mediator aan tafel die deskundig en bekwaam is in zijn of haar vakgebied. Dit komt door de jaarlijkse bijscholing die verplicht is. Uiteraard dient de mediator van Scheiden doe je samen zich ook te houden aan bepaalde gedragsregels. Onafhankelijkheid, neutraliteit en vertrouwelijkheid spelen hierbij een grote rol.

Waarom schakelt u een mediator in bij een echtscheiding?

Dankzij mediaton door Scheiden doe je samen, komt u weer zo snel mogelijk bovenop een scheiding. Een gegeven dat van groot belang is, zodat u door kunt gaan met uw leven. Het is een vervelende periode. Samen met uw toekomstige ex-partner heeft u ervoor gekozen om te gaan scheiden. Het is fijn als u dan de nodige ondersteuning ontvangt. Scheiden doe je samen is een professionele en ervaren mediator die voor u klaarstaat tijdens uw echtscheiding. Deze specialist in scheidingsbemiddeling zorgt ervoor dat u het proces van scheiden met respect voor elkaar kunt afwikkelen. Dit gebeurt op basis van gelijkwaardigheid en met behulp van een professionele onafhankelijke deskundige die u door het proces heen leidt. Heeft u kinderen die u zo min mogelijk wilt schaden bij de echtscheiding? Uiteraard staan eventuele kinderen bij deze scheidingsbemiddelaar voorop.

© 2019 Grotemarkt beraad All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.