Circulaire locaties rondom Amsterdam? Wij vertellen het in onze blog

Op zoek naar een bijzondere evenementenlocatie? Wij van C-Bèta hebben naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in  deomgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Unieke locaties

Onze locaties zijn uniek in vele opzichten. Wij hebben namelijk evenementenlocaties met uitsluitend circulaire materialen in Hoofddorp. Hierdoor hoeft u niet langer te kiezen tussen inspirerend en duurzaam. Wij hebben beide in huis. Bij ons speelt circulair dus een belangrijke rol. Onze ruimtes inspireren jouw gasten in een prachtige omgeving. Wat je ook in gedachte hebt, het kan bij C-Bèta! Grote of klieen ruimtes het kan allemaal! Bij ons kan iedereen terecht. Zo hebben wij in totaal plek voor 200 gasten maar met minder komen kan dus ook gewoon. Want voor klienen groeon hebben wij ook vele opties. Bij ons bent u aan het juiste adres, als u meer informatie wilt neem dan contact op met ons. En samen bieden we de oplossing die bij u past.

Een circulaire filosofie


Vanuit onze circulaire filosofie is er zorgvuldig gekozen voor duurzame materialen. Dit is ook terug te zien in onze evenementen en werkruimtes. Wij kunnen onszelf daarom met trots een circulaire evenementenlocatie in Amsterdam noemen. Daar zijn we natuurlijk erg trots op. Graag ontvangen wij dan ook iedereen die geïnspireerd wilt raken door onze ruimtes. Voor prikkelende evenementen en bijeenkomsten met een juiste boodschap zijn wij er voor jou. Heb je wensen met betrekking tot de catering? Ook hier kunnen wij aan voldoen. Wij bieden jou een oplossing op maat aan. Onze mogelijkheden zijn eindeloos! Ben je benieuwd wat C-Bèta voor jou en je gasten kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op..  

Grote of kleine groep? Wij staan voor je klaar

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor een grote bijeenkomsten maar ook voor kleine vergadering. Dit is handig voor als u met kleine groepen komt. Voor elke wens is er een unieke evenementenlocaties in de omgeving van Amsterdam. Bij ons heeft u de keuze om een ruimte te huren voor een dagdeel of de gehele dag. U krijgt de beschikking over circulaire evenementenruimtes aan die zorgen voor inspiratie. De ruimtes zijn uniek van binnen en buiten. Zoekt een ruimte waar 150-200 gasten in kunnen? Of evenementenruimte voor maar een paar gasten. Bij C-Bèta vindt u voor iedereen een passende oplossing.  Onze unieke locatie is omringt door een grote tuin waar verschillende evenementen kunnen plaatsvinden. Als duurzame en circulaire evenementenlocatie in de omgeving van Amsterdam denken wij graag mee over de mogelijkheden die bij uw past. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Dan vertellen wij u hier graag meer over.

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://c-beta.nl/

© 2019 Grotemarkt beraad All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.