Grotemarkt beraad Blog

Pagina’s

Meest recente berichten

Categorieën

Archief

Grotemarktberaad

Bullepees

Natuurlijke hondenvoeding

Goede zorg voor uw hond gaat verder, dan veelvuldige wandelingen en de jaarlijkse inentingen die ziektes voorkomen. Om een hond gezond op te laten groeien, is natuurlijke hondenvoeding heel belangrijk. Door uw hond duurzaam geproduceerde, natuurlijke hondenvoeding te geven, draagt u niet alleen bij aan zijn gezondheid, maar ook aan het milieu.

Gezonde bullepees

Een bullepees is een heerlijke snack voor uw hond. Het gedroogde stierenvlees is gemaakt van bot en laat uw hond lang genieten van een stuk echt vlees. Van nature zijn honden immers vleeseters. Als aanvulling op blikvoer of brokken is een bullepees een zeer goede keuze. Een bullepees draagt bij aan een gezonde darmflora en zorgt er ook voor dat uw hond minder ontlasting produceert. De vacht van uw hond zal prachtig gaan glanzen. Door het eten van een bullepees, zullen er veel minder maag- en darmproblemen optreden. Dit alles maakt dat het positieve effect van de bullepees, zich heeft bewezen.

Pens

Doordat pens voedingsstoffen bevat van een herkauwer, heeft het direct veel pluspunten. In pens hond bevinden zich voedingsstoffen als voedingsvezels, proteïnen maar ook vitaminen en mineralen. Niet onbelangrijk zijn de gezonde bacterïen die pens hond bevat. Niet zo verwonderlijk dat uw hond het heerlijk vindt. De meeste honden krijgen op een dag nogal wat extra’s binnen qua snacks. Door hier natuurlijke snacks van te maken, krijgt de pens hond ook nog extra, gezonde stoffen binnen.

Voordelen natuurlijke voeding

De positieve werking van natuurlijke voeding zal, maken dat uw hond gezond blijft. Door snacks in de vorm van een natuurlijke traktatie te geven, is het mogelijk een verantwoorde toevoeging te geven, naast de blikvoeding en brokken. Op deze manier wordt uw hond extra ondersteund in de weerstand, die de basis vormt voor een goede gezondheid.

https://www.webshop4dogs.nl/
Grotemarktberaad
Grotemarktberaad

© 2021 Grotemarkt beraad All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.